Fake it or real?

Har blivit sjukt sugen på en septum!
Men jag funderar på om jag vill göra ännu en piercing eller om jag faktiskt ska ta och köpa mig ett par "fejk" septum smycken istället. Finns ju faktiskt en hel del snygga fejkpiercingar på Ebay har jag sett som inte alls är särskilt dyra. Det skulle ju faktiskt vara rätt praktiskt att ha en "fejk" septum då man kan gå utan smycket en längre tid utan att behöva oroa sig för att piercingen ska växa igen men sen är frågan ser de fejk ut när man väl ha de på sig?
 
Help me, anyone?
 
 
 

Blubb Svensson

Tycker att det ser helt okej ut faktiskt, så du borde prova fejk först så ser du vad du känner för sedan. Så slipper man ångra sig.
Har en tävling på bloggen nu igen med just fejkseptum så kika in på den. :)

BeckaBubblegum

Jag får inte pierca mig men har varit lite sugen på septum så jag klickade hem en fake från eBay för ett tag sen, och jag tycker de är helt okej! Sitter bra och ser lixom riktigt ut, så tycker det är värt! :D

Svar: Jag klickade faktiskt hem en härom dagen nu. Tänkte jag skulle prova och se hur det ser ut på mig + att jag vill inte skaffa en massa piercingar pga mitt jobb, har ju redan två stycken synliga nu. Men det ska bli kul att få hem min fejk septum och se hur det kommer se ut på mig :)
Mad About Tea

Pauline

jag säger fejk! så man kan välja att ta ut och kanske ha flera olika :)

Svar: Jag ska faktiskt prova en fejk nu ett tag ^^
Mad About Tea

Sofia

är också sugen på septum haha!

Svar: Ja det är ju snyggt! Frågan är om man passar i det :3 Klickat hem en fejk nu iaf för att se hur det skulle se ut på mig, haha
Mad About Tea

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback