Merry Christmas to me

2016-12-16 @ 09:30:54
Senaste åren har jag börjat köpa en julklapp til mig själv.
Det brukar oftast vara något som jag velat ha ganska länge men inte riktigt känt att jag behöver eller vill lägga pengar på. Anledningen till att jag började med detta är nog för att min familj och jag slutade köpa julklappar till varandra för något år sedan och köper endast till barnen och då kände jag att jag ville ändå få något roligt till jul. Så varför inte köpa något till sig själv? I år har jag faktiskt valt att köpa två saker till mig själv, den första ser ni på bilden här nedan och är en rosa Instax mini 8. Min andra julklapp till mig själv har inte kommit än då jag beställde den härom dagen men det är ett studioset med lampor, stativer och bakgrunder.
 
Någon mer som brukar köpa julklapp till sig själv?
 

Kommentarer
Postat av: Yohanna af Skovde

Jag är väldigt generös med julklappar till mig själv. Året om ;)

Svar: Haha ja det är väl jag med så sätt eller ja jag köper väl sker lite så där ibland men just vid jul brukar jag köpa något som jag trånat efter länge ^^
madabouttea.se

2016-12-16 @ 21:14:23 / URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Men åh så kul med en polaroidkamera! :D Jag brukar aldrig köpa något särskilt, men motiverar alla köp till mig själv i november och december "som en julklapp till mig själv", haha ;)

Svar: Ja eller hur!Har en gammal sen tidigare men jättesvårt att få tag på film till den så jag bestämde mig för att det var dags för en nyare :) Haha ja men det är ju också ett alternativ!
madabouttea.se

2016-12-17 @ 08:41:54 / URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0