Magsjuka från helvetet

2017-02-16 @ 12:25:56
Jag har lagt pall sen tidigt i tisdags morgon.
Spenderade hela tisdagen med att konstant spy och jag verkligen hatar att spy, jag klarar inte av det för jag spyr och tar i så mycket att jag till slut trillar ihop! Idag är jag iallafall så pass pigg att jag har orkat sitta upp bitvis men både i tisdags och igår snurrade allt även när jag låg ner. Peppar peppar så har jag nu inte spytt sen 18 i tisdags är dock fortfarande dålig som bara den och HUNGRIG! Vill bara få i mig lite ordentlig mat nu :3 Är typ sugen på allt som finns men magen vill verkligen inte. Hoppas att det väder snart! Dessutom kommer ju Leon imorgon, tråkigt att jag ligger här sjuk och jag vill ju verkligen inte smitta honom men han ville så gärna komma hit ändå och jag vill ju så gärna träffa honom!
 
Förresten så fick jag bilen påkörd i förra veckan.
Min NYA bil har alltså blivit påkörd av något pucko som bara stuckit därifrån och lämnat den med djupa repor på förardörren, så djupa att lacken är borta. Så jävla förbannad!
 
Vi har fått över 40cm snö i förra veckan men haft strålade solsken nu sen i tisdags (typiskt när man är sjuk) så nu har snön börjat smälta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0