The Sims, möt familjen

2017-02-07 @ 21:09:15
Spelat lite The Sims idag!
Det var verkligen länge sedan jag spelade nu och har ännu inte presenterat er ordentligt för min nya familj som jag skapade sist jag spelade. Allt jag berättat för er är ju att jag skapade en ny familj på grund av att jag ville ha med Leon i mitt spel och min lilla Sims-familj. De har hunnit bli så där sjukligt kära nu att det enda de gör är tänker på varandra och vill inkludera varandra i allt.
 
Så här har ni en kort presentation om mina Simmar:
 
 
 
Susanne Ekholm.
En kreativ tjej som spenderar mycket tid i sin fotostudio eller utomhus även där med kameran i högsta hugg. Älskar te och kryper gärna ner under en filt i soffan med en kopp chai och en film, givetvis har hon gärna sin pojkvän bredvid sig då. Susanne äger ett litet café där hon serverar stans godaste cupcakes och tårtor som hon självklart själv bakar och har därför inte behövt skaffa sig något jobb.
 
 
 
 
Leon Danielsson.
Killen som gärna snoozar och ligger kvar i sängen halva dagen (pik till min riktiga pojkvän). Också väldigt kreativ fast mer åt till musikaliska hållet. Får halvt om halvt motvilligt ställa upp som modell i Susanne's fotostudio ganska ofta. Leon har ännu inte bestämt sig riktigt för vad han vill göra karriärsmässigt och är därför just nu arbetslös och ägnar sina dagar åt musiken.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0