Min chest piece

Tänkte jag skulle skriva lite om min chest piece.
Visade två bilder på den förra tisdagen när jag hade gjort den men skrev inte något om den men som alla mina tatueringar så har ju även denna en backstory. Har alltid velat ha en chest piece och alltid vetat att jag vill ha något mer feminint och inte någon stor "klump" på bröstet. Varit inne mycket på blommor och sånt och sökt massa på nätet för att hitta något fint. Av en ren slump dock hittade jag bilden som kom att bli inspirationen till min chest piece.
 
 
Sen jag var liten har jag alltid älskat Sailor Moon.
Och har alltid velat ha en tatuering med inspiration från serien. En dag när jag för ca 2 år sedan satt och kollade efter kläder och annat skoj på Aliexpress så råkade jag hitta en fake "tatuering" man kunde köpa, en Sailor Moon inspirerad chest piece. Blev helt kär i den där och då och bestämde mig för att en sån chest piece ska jag göra!
 
Bilden som var inspiration till min chest piece.
 
Eftersom jag inte ville kopiera den rakt av så har John (min vän som har Empire Tattoo i Karlshamn) gjort om den lite efter hur han själv tyckte och lite efter hur jag också ville. Vi valde att ta bort nyckeln helt och hållet då storleken och placeringen på tatueringen gjorde att den inte hade fått plats utan hade isf hamnat helt och hållet mellan min bröst, alltså hade den inte synts alls! Vi tog även bort grenarna och gjorde fria körsbärsblommor istället.
 
 

Kommentarer ♥ 2GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Superfin ju! :)

Svar: Tack :D
madabouttea.se

Miss Baby Peaches

Så himla fin!
Älskade Sailor Moon när jag var liten!

Svar: Tack :) Jag älskar fortfarande Sailor Moon, kid at heart haha
madabouttea.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback