600kr i böter + några hundralappar fattigare

Tvi och blää för jag har som vanligt samma tur och har fått böter!
Spenderade hela dagen igår på Leons soffa då jag hade värk i hela kroppen och kände mig inte alls bra. När Len kom hem mådde jag dock lite bättre så vi tog bilen en runda till Gallerian i Marieberg där vi kollade i alla butiker samt åt Thaibuffe. När vi kom hem så fanns där givetvs ingen parkering där jag stått innan och fick ställa bilen på ett annat ställe, det jag dock missade var att man inte fick stå där Torsdagar 0-6 så givetvis hade jag fått böter idag! Så surt och onödigt så jag gick till Espresso Haouse och köpte mig en fika och satte mig i parken en stund sen gick jag till New Yorker och "tröstshoppade" lite, haha.
 
Nu är jag tillbaka i Leons lägenhet.
Tänkte bara kolla Netflix och ta det lugnt nu tills han kommer hem igen sen ikväll ska vi gå på bio och se den nya IT filmen. Jag har väldigt höga krav på den här då IT är en klassiker och en av mina barndomsfavoriter, älskar ju clowner. Så vi får se ikväll om den kan uppnå mina krav och förväntningar!
 
 

Kommentarer ♥ 2Nathalie Isaksson

Jag tog fel på tiden på ett möte idag och var 1,5 timme för tidig så jag fördrev tiden med ett besök på espresso house också för o förtränga att jag hade kunnat sova längre om jag kollat tiden innan jag lämnade hemmet, haha

Svar: Men så drygt!
madabouttea.se

Miss Baby Peaches

Vilken mysig höstbild!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback