Blommar i skogen

Spenderat dagen hos Mami och Papi.
Var lite mulet på förmiddagen men i eftermiddag har det varit ganska så skönt väder så jag har mest suttit på deras altan, druckit kaffe och snackat skit med Mami och lillasyster som också var där med lille Vincent. Vi har även hunnit med två promenader idag och jag har köpt nya skor (ska visa er i ett annat inlägg) samt handlat lite blommor till min balkong som jag städat av och fixat på lite nu i eftermiddag/ikväll. Så skönt nu när värmen börjar komma och man äntligen kan vara ute en längre tid utan att behöva ha typ hundra lager kläder på sig för att slippa frysa.
 
Har även hunnit hämta ut ett paket idag med lite böcker, jag brukar ju inte läsa så mycket men beställde mig två Sailor Moon manga jag inte hade ännu och sedan en bok om oro och ångest. Tycker det är rätt intressant att läsa böcker som handlar om hur hjärnan fungerar sen kanske det finns tips som kan hjälpa mig att få bukt på min egna ångest, vem vem? :)
 
Det blommade för fullt ute i skogen idag.
 
 


Gud vad skönt att kunna sitta ute på en altan och fika!

Svar: Ja verkligen :)
madabouttea.se

2018-04-23 // 09:04:14

Åhh ^^, vad fint. Jag tror dom skulle bli super söta med lite färg, men det ser redan bra ut precis så som det är också! :)

Svar: Tack :) Ja jag har inte riktigt bestämt mig än ^^
madabouttea.se

2018-04-23 // 17:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback