Panik, apatisk och söt pyjamas

2018-04-28 @ 20:36:36
Det blev inget Köpenhamn idag för mig.
Jag kände lite smått panik till och från hela dagen igår, dock inte pga av att jag skulle iväg utan det var bara dags för min hjärna att börja spöka igen. Ni som har eller någon gång har haft ångest och depression vet nog hur hjärnan gärna börjar spöka med en när man mått bra en längre tid och det var helt enkelt dags för det igen nu, life sucks. Så jag avbokade allt med Michelle igår som förstod det helt utan konstigheter. Jag har knappt sovit något inatt och idag har jag kännt mig (och känner mig fortfarande) helt apatisk. Har dessutom sen två dagar tillbaka inte haft någon direkt matlust och typ levt på någon proteinbar eller någon frukt.
 
För att försöka pigga upp mig själv lite idag så åkte jag till Karlskrona i eftermiddag för lite shopping tillsammans med Linn. Det hjälpte tyvärr inte så mycket eftersom jag varit så apatisk så jag hittade typ inget som var fint eller rättare sagt som var fint på mig. Dock hittade jag ett par söta pyjamasshorts inne på cubus och ett matchande linne som fick hänga med hem.
 
För visst är de söta? ^^
 

Kommentarer
Postat av: Miss Baby Peaches

Jättegullig pjamas men fy vad jobbigt att må så :/ Hoppas du mår bättre snart!

Svar: Visst är den! :D Ja det är inget vidare men sån här skit men man vet ändå innerst inne att de bra dagarna kommer tillbaka man måste bara härda ut de dåliga först.
madabouttea.se

2018-04-29 @ 16:06:28 / URL: http://babypeaches.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0