Antibiotika

Startade dagen lite mindre roligt med ett tandläkarbesök.
Har ju haft besvär med min visdomstand i över en vecka nu, haft väldigt ont och även haft feber så det var dags att besöka tandläkaren och se om de kunde hjälpa mig lite. Det visade sig att jag fått en infektion och ingen liten heller då jag blev beordrad antibiotika, 2 tabletter 3 gånger om dagen den kommande veckan. Om inte detta hjälper eller om det bli värre skulle jag höra av mig igen så skulle de se om de kunde skjuta fram mig i kön hos kirurgen.
 
Eftermiddagen har dock varit bättre.
Blev ett besök på nagelsalongen tillsammans med Sofia som också ville ha lite fina naglar. Vi körde båda två väldigt enkla naglar idag. Jag brukar alltid ha färgglada naglar men den här gången fick det faktiskt bli vanlig fransk ombre då jag inte har orkat tänka ut något färgglad design. Sofia gjorde en liknande design fast med vitt holografiskt glitter. Efter det åkte vi hem till Sofia åt mumsig tacogratäng som hon hade gjort och kollade lite Netflix. Nu är jag hemma och ska krypa ner i sängen.
 
 


Så jobbigt, hoppas det blir bättre nu! Så fina naglarna blev <3

Svar: Ja det är ju inte direkt roligt :( Tack så mycket!
madabouttea.se

2018-08-22 // 16:48:42

Fyfan, vad hemskt. Jag har också varit med om det, och hälva käkbenet hade ätits upp av infektionen... fick operera ut tre och den fjärde hade kommit fram så mycket att den kunde dras ut. Två av tänderna tog de samtidigt och det var en himla hamster som levde på pulvermos då ett tag.


Svar: Men fy fan!! Jag hoppas inte mitt går så långt iaf! Min tand är ju nästan framme men den växer fel och sitter snett in i käkbenet därför måste den opereras bort och kan inte dras ut hos tandläkaren :/
madabouttea.se

2018-08-22 // 18:34:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback