Tandvärk

Senaste dagarna har jag haft hemsk tandvärk.
Det är min visdomstand som spökar igen och den här gången rejält! Jag väntar på operatin av den och har gjort sen i början av Januari då jag haft problem med den sen den började titta fram samt att de upptäckte att den växer helt fel och därför måste bort. För det mesta brukar det bara bli lite svullet och ömt men den här gången har jag verkligen ont i hela den sidan av munnen. Så ont att jag nu har svårt för att äta.. fy fan för tandvärk!
 
Som om inte det vore nog så lyckades jag slå sönder min telezoom härom dagen när jag skulle fota outfit bilder. Kameran stod på stativet på ett lite ostadigt ställe och det kom en vindpust så allt flög i backen! Objektivet gick i tre delar men jag lyckades på något sätt sätta ihop det och det fungerar igen.
 
Skaffade en ny lite "buddy" till mitt hem härom dagen som plåster på såren.
En lama från Flying Tiger.
 
 


Ösch visdomständer kan bråka rejält! Vilken lång tid du fick vänta :o jag kunde få veckan efter. Hoppas det blir bättre. ❥ Älskar laman, söt men ändå knasig haha.

Svar: Ja jag har fått vänta länge och lär få vänta ännu längre :( Min tand går ju inte att dra ut hos tandläkaren då den sitter så dumt så det är sjukhuset som gäller.Haha ja visst är den ^^
madabouttea.se

2018-08-21 // 05:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback