Lets make one thing clear

2018-02-11 @ 14:08:00
Sorry att jag uppdaterat dålig en här veckan.
Har haft så dåligt med energi och problem med njurarna så jag har lagt all min fokus och energi på att klara av mina jobbpass och på min lediga tid har jag typ bara legat i sängen och halvsovit eller kollat tv.
 
Fick förresten en "hatkommentar" på bloggen i helgen.
Jag tar verkligen inte åt mig av den utan tyckte mest att det var roligt då personen i frågan inte verkar veta ett skit om av vad den pratar om och därför tar jag upp det här i inlägget för att rätta till personens felaktiga påstående. Både jag och min pojkvän skrattade lite åt att den här anonyma personen tror sig veta något men istället bara gjorde bort sig. Kommentaren handlar om bilden jag hade lagt upp på mig och min pojkvän när vi var i Göteborg och såg Falling In Reverse. På bilden bär jag en jeansväst med nitar, patches och pins på som min pojkvän gjort till mig.
 
Mr eller Miss Anonym (som borde lära sig stava) kommenterade: Lyssnar du på venom (eller om de är en Bathory patck svårt att se på bilden ) eller använder du den bara som andar för att den ser snygg ut ?. Aldrig uop fatat att fu lusdnar på så pass hård rock som dom är utan mer typ falling in reverse som är mer lätt och mer halvt blandat med pop.
 
Nope jag lyssnar varken på Venom eller Bathory men jag har väldigt bred musiksmak och lyssnar inte endast på Fallinge In Reverse eller liknande och skulle jag räkna upp allt här så hade ni fått läsa en hel uppsats plus att jag anser det rätt meningslöst att jag ska sitta och behöva lista upp alla saker jag gillar eller inte gillar. Och för att klargöra en sak så finns varken Venom eller Bathory's patches på min väst. Det finns EN pin på min väst som är eller kan förknippas med ett band och det är ett Heartagram (HIM). Övriga patches och pins är Killstar (klädmärke), Thrasher (Skateboard/klädmärke), The Nightmare Before christmas och en Emily Strange cat pin.
 
 

Kommentarer
Postat av: Grodan

Haha! Människor borde lära sig att ta reda på fakta innan de yttrar sig :D

Svar: Men eller hur! :P
madabouttea.se

2018-02-11 @ 15:25:25 / URL: http://borntolose.blogg.se/
Postat av: Miss Baby Peaches

Människor alltså!

Svar: Haha jaa men lite kul var det ändå.
madabouttea.se

2018-02-11 @ 20:24:12 / URL: http://babypeaches.blogg.se/
Postat av: Alice Lindström

Alltid tråkigt när folk ska lägga sig i!

Svar: Visst är det, fast lite roligt att personen trodde sig veta något som var helt fel haha
madabouttea.se

2018-02-12 @ 11:17:27 / URL: http://alicelindstrom.se/
Postat av: Ajli Müller

Oh, jag fick en kommentar om en keps som det stod något basketlag, en riktig avhyvling om att jag inte fick bära merch om jag inte hejade på dem ;D vaddå ”inte får”? Jag får vad jag vill. Sedan visade det sig att märket på kepsen inte alls var ett basketlag utan en bild på en basketboll och texten Dubster, som var ett av H&Ms gamla märken, som typ ”divided”. Haha.

Svar: Så jävla kul när folk lägger sig i en visar det sig att de inte vet ett skit, haha
madabouttea.se

2018-02-14 @ 07:34:12 / URL: http://ajlimuller.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0