Från i somras

Body - H&M  //  Kjol - New Yorker  //  Knästrumpor - eBay  //  Halsband - Aliexpress
 
Här står jag framför Poseidon fontänen i Göteborg i somras.
Så typiska turistbilder det bara kan bli, haha men de var tänkta som outfitbilder till ett inlägg i somras som dock aldrig kom upp här på bloggen. Och JAAAA jag längtar efter sommaren och värmen nu! Jag avskyr verkligen kylan så sjukt mycket och än har det ju knappt börjat här i söder. Vi har väl haft typ -5 som kallast tror jag? Och snön har ju lyst med sin frånvaro förutom några små nedfall men jag vet att det jag inte längtar efter (och helst hade sluppit) snart kommer att slå till ordentlgt även här. Önskar man hade tiden och pengarna att dra till något varmt ställe nu på en gång men man kan ju alltid krypa ner under en filt och kolla på bilder från i sommras och längta! "Bara" några månader kvar sen är det varmt igen...
 

Alice Lindström

Fina bilder, får mig att sakna sommaren en aning!

Svar: Tack så mycket :) Ja jag saknar sommar MASSOR!!
madabouttea.se

Hanna Karlsson

Vilken snygg outfit! Jag är tvärtom. Jag vill att det ska komma lite snö för det har ju inte varit någon ordentlig vinter än. :-)

Svar: Tack så mycket! Haha ja det är säkert en hel del som längtar efter snön och vintern men jag gör tyvärr aldrig det. Vill bara ha värme och sol!
madabouttea.se

Lisa Karlberg

Vill också ha sommar! Eller snö! Men inte bara kyla och grått...

Svar: Jag vill bara ha sol och värme!
madabouttea.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback