J*vla skitvecka

Den här veckan har verkligen börjat skit!
Igår var jag hos tandläkaren för att de skulle bedömma om min visdomstand skulle dras ut eller ej. Det visade sig att fanskapet växer utanför käkens tandrad så den måste opereras bort pga detta då den annars kan vända sig utåt och gnaga på min kind, så typiskt att jag ska ha sån jävla otur!  De var även tvugna att plocka bort alla mina piercingar igår för att hela mitt ansikte skulle röntgas och dessa kunde annars lämna spår på bilderna, jag fick självklart inte i dem i läpparna själv igen så fick åka till piercaren och få hjälp med det idag. Givetvis bröt jag av min ena nagel med idag och sen hände det något med min telefon så den konstant vibrerade tills jag till slut lyckades starta om den. Nu i eftermiddag har jag hållt på och tvätta och när jag skulle gå ner till tvättstugan med all min tvätt (ligger i källaren och jag bor på tredje våningen) så snubblade jag i trappen längst upp och höll på att flyga ner för hela trappan! Behöver jag ens nämna att jag haft typ både ångest och panik pga allt som hänt igår och idag?
 
Nu hoppas jag på att resten av veckan går bättre.
Ledig fram tills fredag och sen även ledig i helgen då vi bytt helg på jobbet så i värsta fall får jag väl hålla mig hemma och inomhus om jag ska fortsätta ha sån här otur, haha. Har iaf tröstat mig själv med en mumsig sallad och så fort sista maskinen tvätt är klar ska jag bädda ner mig i soffan med en kopp te och några avsnitt av Sleepy Hollow!
 
Linspasta, morötter, rödkål, palsternacka, bacon och majs, nyttigt och gott!
 

Kommentarer:

1 Linnéa:

hoppas oturen vänder!:)

Svar: Peppar peppar så har jag inte haft någon otur idag iaf ^^
madabouttea.se

2 Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Shit vad jobbigt med tandläkaren! :(

Svar: Jaa :/ Återstår att se hur länge jag får vänta på operation nu..
madabouttea.se

3 Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Men fy vilken vecka... Hoppas allt snart känns bättre <3

Svar: Ja den började verkligen inte bra den här veckan! Idag har jag dock fixat nya naglar så känns lite bättre iaf haha
madabouttea.se

Kommentera här: