Två dagar i Köpenhamn

2019-08-21 @ 10:35:01
Måndagen och tisdagen spenderades i Köpenhamn.
Fick i födelsedagspresent av Andreas för några veckor sedan att vi skulle åka till Köpenhamn, spendera en dag inne på Tivoli, sova en natt på hotell och sen shoppa några timmar innan vi sedan åkte hemåt igen. Vi har verkligen haft det jättemysigt! Jag vågade till och med åka parisehjulet inne på Tivoli, Andreas har en jättefin video på mig på sin telefon där jag sitter i parisehjulet skräckslagen, haha. Dock hann vi inte med så många karuseller då det vid 18-tiden började ösregna och då beslöt vi oss att dra oss mot hotellet igen. Stannade inom en butik och köpte med oss en påse chips och lite vatten sen satte vi igång Slender Man på tvn när vi kom till rummet, lyxigt när rummen hade egen chromecast! De hade även en wine-hour varje dag då de bjöd alla gäster på vin, dock dricker jag ju inte alkohol.
 
Tisdagen startade vi med frukost på Coffee house sen gick vi runt på ströget och spanade in diverse butiker. Jag försökte att inte shoppa en massa då jag börjat bli snål/sparsam på senaste tiden men man kan ju inte åka iväg utan att köpa något så lite fick följa med hem ändå, haha. Vi besökte bland annat Faraos Cigarer, jättestor butik som faktiskt är uppdelad i fyra olika butiker på samma gata med varsin inriktning, en med bara boardgames, en med typ bara serietidningar, en mer anime inriktad och en er scifi-skräck inriktad. Om ni som jag gillar "nördigare"grejer så rekommenderar jag verkligen att ni besöker denna guldgruva! Efter några timmars shopping satte vi oss ner och åt churros innan vi började promenade tillbaka mot tågstationen. Vi kom hem runt 19 igår kväll, hämtade upp mat från Burger King och sen mer eller mindre däckade vi i soffan.
 

Kommentarer
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

Det verkar så strålande! Är du höjdrädd? Vilken härlig present!

Svar: Njaa kanske inte direkt höjdrädd, kan ju vara högt upp i byggnader och sånt och flyga gick ju också bra men jag litar inte riktigt på karuseller och tycker det är ganska läskigt, speciellt de som går högt upp och snabbt haha
madabouttea.se

2019-08-22 @ 09:40:37 / URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Postat av: Hemma Hos Felicia

superfina bilder!! Jag har alltid velat åka till Köpenhamn! :)

Svar: Tack! Köpenhamn är fint och ganska mysigt men det är även ganska dyrt där, tråkigt nog!
madabouttea.se

2019-08-22 @ 17:03:35 / URL: http://feliciahblogg.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0