White Chai

2019-08-10 @ 11:27:03
Vaknade till ösregn idag.
Så det var ju perfakt för att starta dagen med en kopp te och jag passade på att prova en av mina nya teer som jag fick från London tea exchange för ett tag sedan. Har inte haft någon direkt telust nu när det varit så varmt men idag kändes det som en bra te-dag! Som vanligt blir det en liten recession på teet nedan.
 
 
 
White chai
 
Så här står det på hemsidan: Ett Chai te som är gjort av vitt te. I Indien är det vanligt att det dricks svart te med kryddor som kallas för Chai, ett vitt Chai te är mer sällsynt och det är ett måste att smaka om du tycker om Chai te. Ordet Chai kommer från kinesiska cha och betyder te.
 
Min åsikt: I vanlig ordning smakade jag teet först utan något i, som ni vet dricker jag ju alltid mitt te English style (mjölk och honung). Vitt te är något som jag nämnt innan är ganska smaklöst i mitt tycke och tyvärr var denna chai inte riktigt i min smak då jagverkligen ÄLSKAR en riktigt kryddig chai. Dock skulle jag säga att detta är ett te för er som gillar smaken av chai men kan tycka att det är lite för kryddigt/starkt. Jag gillar smaken som sagt, jag menar det är ju chai vilket är mitt absoluta favoritte men för mig var det lite för svagt i smak men chai är ju  oftast svart te vilket oftast ger mer smak. Lite honung framhävde smaken liiiiite men det hjälpte inte så värst mycket. Ett gott te som sagt men hade gärna sett mer smak i det.
 
Mitt betyg: 2 av 5 koppar.

Kommentarer
Postat av: Ajli Müller

Jag dricker också mitt te med honung, men sällan med mjölk. Ska testa :D

Svar: Jag gillar att ha en liten skvätt mjölk i men ibland dricker jag utan också ^^
madabouttea.se

2019-08-11 @ 10:27:30 / URL: http://ajlimuller.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0