22/2 Berlin, dag 1

2019-02-25 @ 09:16:10
Här kommer dag 1 från Berlin.
Dagen startade tidigt med att jag steg upp redan klockan 5.30 för att sedan ta mig till tåget mot Köpenhamns flygplats som gick vid 7 och Michelle hoppade på tåget i Karlshamn. Väl framme på fygplatsen var det dags att hitta vår terminal och checka in min resväska sen började en två timmars dryg väntan på vårat plan. Jag var så sjukt nervös över att flyga och ville bara få det överstökat, haha. När planet lyfte vågade jag först inte hålla ögonen öppna och tog djupa andertag för att slippa en ångest/panikattack. Men vi var inte ens halvägs upp när jag satt där och mer eller mindre hängde över Michelle för att se ut genom fönstret.
Så all oro var helt i onödan!
 
 
 
När vi kommit fram till Berlin och checkat in på hotellet bar det ut på stan.
Vårt uppdrag var att hitta till Primark som bara skulle ligga några hundra meter från vårt hotell. Om inte gpsen i mobilen hade villat iväg oss så hade vi nog hittat dit lite snabbare men vi kom fram till slut. Blev ett par timmars shopping där inne, jag gjorde av med ex antal tusenlappar (woops!) och hade kunnat handla för minst lika mycket till men fick hejda mig då jag hade en maxvikt på 15kg på min resväska.
 
 
 

När vi kom ut från Primark var det mörkt ute.
Vi var hungriga och trötta så vi promenerade tillbaka till hotellet, lämnade av våra shoppingpåsar och sen gick vi till en restaurang som låg precis bredvid vårt hotell. Den hetter Chicken Buzz och hade verkligen sjukt god mat! Mätta och belåtna kröp vi sen ner i sängen och kollade på dålig tyskdubbad tv tills i somnade.
 

Kommentarer
Postat av: Ajli Müller

Du är SÅ BRA!! Heja dig som fejsar your fears!!!

Svar: Åhh tack så mycket!Ganska stolt över mig själv!Nu längtar jag efter att planera och åka på nästa resa ^^
madabouttea.se

2019-02-25 @ 11:30:05 / URL: http://ajlimuller.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0