Chiba sushi and Avengers endgame

2019-04-28 @ 10:11:38
Igår hade jag och Andreas lite date night.
Vi provade på den nya sushi restaurangen, Chiba Sushi som öppnat här i stan och maten var verkligen sjukt god! Var fullt ös och de hade verkligen fullt upp där igår kväll med alla beställningar men det var väl inte så konstigt då det är stans första sushiställe samt att de har ju faktiskt bara haft öppet i en vecka nu.
 
Vi hade bokat bord igår men vi fick vänta en bra stund innan vi ens fick beställa något pga att de fick göra ett beställningstopp samt att de hade missuppfattat och inte riktigt förstått att vi hade bokat ett bord. Men det gjorde absout inget för som sagt maten var verkligen sjukt god och kocken kom själv fram till oss efter att vi ätit och bad så hemskt mycket om ursäkt för att vi hade fått vänta. Man förstår ju att det blir både rörigt och stressigt när det är så nytt och de får in så många beställningar hela tiden. Vi beställde in tre rätter igår som vi delade på, en 12-bitars sushimix, Gyoza och kycklingspett. När det lugnat ner sig lite mer längre fram så kommer vi absolut besöka Chiba Sushi igen.
 
Efter maten så hade vi bokat biljetter till den nya Avengers filmen och biosalongen var i stort sätt fullbokad. Det tråkiga med bion igår var att folk höll på att springa in och ut i salongen hela tiden samt att jag absolut inte gillade slutet på filmen (no spoilers). Men annars så tycker jag att vi hade en väldigt mysig kväll igår.
 


RSS 2.0