23/2 Berlin, dag 2

2019-02-28 @ 09:36:25
Vår andra och sista dag i Berlin började ganska tidigt.
Egentligen hade vi tänkt ta sovmorgon den här dagen så vi skulle vara ordentligt utvilade men ingen av oss kunde direkt sova då det var vår första natt där så istället steg vi upp, gjorde oss i ordning och gick ut för att leta upp ett Starbucks för lite frukost. Även här villade gpsen bort oss men vi hittade dit till slut.
 
 
 
Åt en mycket god frukost på Starbucks.
Provade deras Breakfast bagel och Caramel Hot Chocolate, mums! När vi hade ätit klart var planen att ta en taxi till Mall of Berlin men vädret var så fint att vi bestämde oss för att promenera de 2,5km istället. Detta visade sig vara en bra beslut då vi såg massa sevärdheter på denna promenad!
 
 
 
Spenderade några timmar på Mall of Berlin.
Blev inte jätte mycket shopping för min del här men jag hittade en jätte söt affär som hetter Claire's som verkligen var en "Susse-affär". De hade massa kawaii grejer och allt var i regnbågens färger! Önskar att jag hade kunnat köpa hela butiken, haha.
 
 
 
 
Vi åt på Aki Runing Sushi i gallerian.
Detta var något som stod på vår "to-do-list" så fort vi hade bestämt oss för att besöka Mall of Berlin. Både jag och Michelle älskar ju Sushi och asiatisk mat! Restaurangen bestod av bord som stod runt ett "rullband" där det dök upp olika tallrikar med mat, så fick man öppna en lucka och ta det man ville ha. Det fanns två olika betalalternativ, antingen betalade man 1 Euro per rätt man åt eller så betalade man 14 Euro och fick äta så mycket man orkade på en timme. Vi valde det senare alternativet och jag slukade omkring 19-20 rätter.
 


RSS 2.0