Köpenhamn, dag 1

2017-10-23 @ 10:45:50
Som ni nog förstår så tog jag rätt mycket bilder i helgen.
Tänkte att jag skulle göra en lite kort resumé av själva resan och helgen. har valt att dela upp det i dag 1 och dag 2, sen kommer jag även att lägga upp mer bilder och inlägg längre fram om mer specifika saker som vi gjorde under vår lilla resa. Hade blivit ett sjukt långt inlägg om jag bara skulle göra ett enda inlägg om allt.
 
 
Vi började med att ta tåget.
Jag tog tåget från Ronneby och Michelle hoppade på tåget i Karlshamn. Jag åker verkligen ALDRIG kollektivtrafik och det här var så sjukt nervöst för mig. Jag var jättenojig att jag skulle missa tåget, inte veta vilket spår jag skulle stå på eller ta helt fel tåg men det gick bra!
 
 
 
 
 
 
När vi äntligen var framme var det dags att leta efter vårt hotell.
Hotellet låg väldigt nära stationen och det var inte alls direkt svårt att hitta dit även fast vi typ inte hade någon aning om vart vi skulle. Bästa av allt var att Pumpehuset som vi var på konsert på låg precis tvärs över gatan från vårt hotell.
 
 
 
 
 
När vi checkat in och spanat in vår rum var det dags för utfärd.
Vi valde att spendera några timmar inne på Tivoli då de hade Halloween där nu och vi var så grymt nyfikna på att se hur det såg ut. Samt att Michelle har aldrig varit på Tivoli och jag har inte varit där sen jag var jätteliten. Blev mycket fotograferande och sen blev det varsin burgare innan vi gick tillbaka till hotellet.
 
 
 
 
 
 
 
Sen var det dags för konsert!
Man fick tyvärr inte ha kamera med sig in på konserten men jag har tagit lite bilder med mobilen samt filmat lite som jag kommer visa er längre fram. Vi hade iaf jättekul! Och jag fick ju änligen se As It Is, som jag hade längtat så sjukt mycket efter. Nu kan jag checka av ännu ett band från listan på de jag vill se live.
 
 

Kommentarer
Postat av: Miss Baby Peaches

Låter som en bra första dag!

Svar: Jaa :D
madabouttea.se

2017-10-23 @ 21:40:09 / URL: http://babypeaches.blogg.se/
Postat av: Eda Salihov

Jag är supernyfiken på Köpenhamn, får ta och åka dit en dag jag med 😃

Svar: Det tycker jag! :) Du kan se fler av mina bilder därifrån om du går in på kategorin "resor".
madabouttea.se

2017-11-08 @ 20:12:31 / URL: http://edasalihov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0