Berlinresan

2019-11-04 @ 20:10:52
Tänkte ge er en sumrering av Berlinresan.
Jag blev ju som sagt sjuk under den här resan, eller ja jag var ju redan lite sjuk redan innan vi åkte som sedan blev värre under resans gång. Pga detta blev min plan om att vlogg hela resan inställd men jag tog en hel del bilder iaf vår andra dag där.
 
Första dagen var vi ganska trött.
Men spenderade ändå en stund inne på Primark och köpte en hel del innan vi promenerade tillbaka till vår hotell. Efter att vi hade tagit det lugnt på vårt rum en timme och lämnat av våra Primarkpåsar så gick vi över till Chicken Buzz och åt lite. Jag besökte ju den restaurangen när jag var i Berlin med Michelle i februari och de hade så sjukt god mat där så det kändes passande att äta där igen. Andreas var verkligen inte missnöjd med maten och tyckte det var lika gott som jag tyckte, perfekt! Mer än så hann vi faktiskt inte med vår första dag då vi var båda väldigt trötta och sega.
 
 
 
Andra dagen vaknade jag som sagt upp förkyld.
Var inte alls konstigt att jag hade varit så trött dagen innan då jag verkligen vaknade och mådde skit. Men är man på en resa så kan man inte bara ligga på hotellet så vi gjorde oss i ordning och tog en mumsig frukost på Starbucks. Jag provade deras Pumpkin Spice frappe, den var riktigt god dock tycker jag den smakar likadant som chai. Efter frukosten blev det lite turistande i form av en promenad bort mot Mall of Berlin. Man får verkligen se mycket om man promenerar istället för att åka taxi dit. Vi var inte inne i så många butiker i Mall of Berlin utan det var mest för att Andreas också skulle få uppleva den. Kunde jag ju inte låta bli att titta inom min favvobutik Claire's, köpte inget till mig där den här gången även fast jag var riktigt sugen. Käkade lunch/middag på Aki Sushi Run, mums mums. Vi valde att även promenera vägen tillbaka då vi ville leta upp Super Epic Store. De hade dock flyttat till en annan adress märkte vi när vi kom dit, så typiskt! Istället gick vi tillbaka till hotellet och vilade fötterna en stund sen blev det runda nr 2 till Primark ^^
 

Kommentarer
Postat av: Annie - Stora Små Äventyr

Kul att läsa om resan, det verkar som om ni har haft det bra trots förkylningen :)

Svar: Jo då vi hade mycket trevligt :) Önskar bara att man hade varit lite bättre så man hade orkat med mer.
madabouttea.se

2019-11-04 @ 23:51:36 / URL: http://biglittleadventures.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0