Dj Olw & Crispy Bacon

2020-01-30 @ 15:40:25
I helgen testade vi lite nya chips ^^
Som den chipsälskare jag är så brukar jag hålla ögonen öppna efter nya smaker och i fredags när jag och Sofia var inne en sväng på Hemmakväll så hade de fått i Estrellas crispy Bacon som jag spanat lite efter. De hade till och med 2 för 30kr så då passade jag på att köpa två och hoppades på att de skulle vara goda! Köpte även hem Olw's nya limited edition mellochips Dj Olw feat. hot chili. Båda sorterna var riktigt goda och jag såg härom dagen att ÖoB har fått in crispy bacon i den större 275g påsen så jag råkade givetvis köpa hem två påsar till, de andra två är ju ändå typ slut nu haha. Andreas var väl mer förtjust i de med chili från Olw men har inte sett dem någon annanstans än medans jag själv inte riktigt kan bestämma mig för vilka som var godast då jag i stort sätt älskar alla chips!
 
Någon mer som älskar chips lika mycket som jag? 
Har förresten köpt hem två nya smaker från Pringles med som ska testas ^^
 

Kommentarer
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

min pijkvän Erik är en chipsälskare! Han köper alltid de nya smakerna, alltid alltid alltid!! Själv köper jag estrellas saltade eller mandelpotatischips alltid. Med gräddfil, hehehehe ;)

Svar: Hehe okej ^^Jo man har väl sina favoriter även om man är en chipsälskare som jag. Mina favvisar är Hot Sweet Chili från Estrella. Men annars tycker jag om att testa nya så länge de inte låter allt för konstiga! Läste härom dagen om chips med smak av semla, känns inte som något jag kommer smaka haha.
madabouttea.se

2020-01-30 @ 17:01:53 / URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0