Jobb, jobb, jobb

2020-07-18 @ 15:06:11
Den här veckan har jag jobbar 85h.
Nästa vecka kommer jag om jag har "otur" att ligga på 69h, i vanliga fall brukar jag ligga på 54h min långa vecka och 30h min korta vecka men nu har vi sån otur att en assistent har semester och en annan blev sjuk under samma period. Detta gör att det bara är jag och en till som får dela på hela "bördan" så att säga. Så det är ju inte direkt så att man valt att jobba så mycket men det är inte heller första gången man varit med om det, tur jag har en sån fin sambo som tar hand om allt här hemma så jag slipper tänka på det i alla fall. Förhoppningsvis ska allt vara tillbaka till det normala i slutet av nästa vecka, kanske till och med innan om vi har tur. Sen ska jag själv få ha lite semester. Jag har tagit ledigt från två pass, ca 30h men blir ändå ledig en hel vecka och den ledigheten kommer verkligen vara välförtjänt!
 
Så som ni förstår har det inte hänt särskilt mycket här den här veckan.
Jag har spenderat nästan all min tid på jobbet eller varit hemma och bara tagit det lugnt. Var dock en stund hos lillasyster härom dagen då Vincent ville träffa sin bästa vän, så söt han är som säger att jag är hans bästis ^^ Vi passade på att fixa lite i deras lada inför Agnes dop som är nästa helg då vi ville testa och se om våran ide var genomförbar och för att se hur det skulle bli. 
 
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.
Gick av mitt pass på 26h vid 13-tiden idag och går på ett pass på 22h imorgon vid 13-tiden så vill göra så lite som möjligt idag. Tror det blir lite The Sims nu i eftermiddag och sen ikväll ska jag och Andreas mysa i soffan med chips och dipp!
 
(Bild från Köpenhamn från förra sommaren.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0