Tidig morgon

2020-05-11 @ 18:29:08
Vaknade och steg upp redan vid halv sju idag.
I vanliga fall brukar jag vara upp ganska så tidigt för att kissa och ge katterna frukost då James alltid vill ha blötmat nästan mitt i natten. Då brukar jag dock somna om och sova tills i alla fall klockan är omkring åtta eller nio. Idag gick det inte så bra så idag när James valde att det var frukostdags vid halv sju så steg jag upp och gjorde frukost även till mig själv. Efter det körde jag bort till mormor och morfar och lämnade av en vattenmelonsplanta, drack en kopp te och pratade lite med dem.
 
Morfar ville ha hjälp med att lämna in sitt tips så det fixade vi. Både mormor och morfar har länge pratat om att de velat ut och åka i skogarna (de brukade alltid göra det förr men morfar kan inte köra så långt längre) så idag när jag inte hade något direkt inplanerat och var ledig samt att jag startade dagen så tidigt så passade vi på att göra det. Blev att vi var ute och körde i nästan två timmar. Morfar som är uppväxt i dessa skogar berättade historier som hänt där under hela bilfärden och de var mycket nöjda när vi kom hem.
 
När jag sedan kom hem så ställde jag mig i köket och bakade lite.
Gjorde ett gäng hallongrottor fast med nutella i istället för sylt så vi får väl kalla dem för nutellagrottor istället. Efter det slängde jag i lite blekning i hårbotten då jag fått en ganska så rejäl utväxt nu sen fixade jag middag. Blev lite The Sims efter middagen och nu sitter jag med ny lila färg i huvudet.
 
Hunnit med en hel del idag ^^
 

Kommentarer
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

Men åh, så trevligt. Att köra runt i skog och mark, att träffa sina gamla och att baka - alltihop :D <3

Svar: Visst är det! :D
madabouttea.se

2020-05-12 @ 12:41:46 / URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0