Flyttstress

2020-11-19 @ 12:46:58
Haft fullt upp här på senaste tiden.
Nu är det bara en månad kvar tills flyttlasset går till huset och jag har börjat känna av en hel del flyttstress senaste dagarna. Känns som att jag inte har packat något alls och att det är sjukt mycket kvar men egentligen så har jag bara en del i köket, badrummet och ca halva klädkammaren kvar att packa ner men ändå känner jag mig stressad bitvis.
 
Har även fixat med allt annat inför flytten så som sagt upp nätet, gjort flyttanmälan och pratat med miljöteknik. Jag har även anmält att få fiber inblåst i huset, det finns ju i gatan men av någon anledning så har de inte kopplat in det i huset. Tills vi får fiber fixat så måste jag dock nu fixa något annat alternativ så det lutar åt ett adsl från telenor då det inte var någon bindningstid samt att det bara var en månads uppsägningstid.
 
Lokes nya favoritplats sen jag började packa inför flytten.
 

Kommentarer
Postat av: AnnaMunkhammar

Å vad spännande med flytt! Kul men pirrigt och stressigt också så klart. Jag har fortfarande inte fått till allt. Är väl så med hus, ett ständigt work in progress.

Svar: Ja det är riktigt spännande! Stressen har väl lagt sig lite nu när jag insett att jag faktiskt kommer hinna med allt, haha.
madabouttea.se

2020-11-20 @ 10:34:21 / URL: http://bodenbynight.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0