Ett helt år sedan!

2021-10-16 @ 11:06:58
 
Att det redan gått ett år sedan jag skrev på papperna på mitt hus!
Känns inte som att vi bott här så länge, visseligen flyttade vi ju inte in förrens i december månad men ändå. Har hänt en del förändringar i huset men jag har ju varit så dålig på att uppdatera här så ni har inte fått se något av det. Jag har dock varit ganska duktig och tagit både före och efter bilder på det mesta som jag gjort så det är väl dags att börja uppdatera det här.
 
Har ju varit väldigt dålig på att uppdatera här som sagt men jag har inte haft så mycket tid över till det heller. Jobbar heltid (oftast mer än heltid) och sen renoveringar i huset på det samt allt annat som ska hinnas med i vardagen plus lite annat som man inte räknat med. Men jag lovar väl för tusende gången nu att jag ska försöka bli bättre på att updatera här, haha.
 
 
Igår träffade jag iaf Michelle!
Vi sågs hemma hos henne där vi drack te och bara allmänt myste och pratade. Sen blev det lite lunch på stan och vi hann även med att gå i några butiker innan det var dgas för mig att köra hemmåt igen. Vi testade faktiskt en ny restaurang igår som hade vietnameisk mat. De hade inte jättemycket på menyn att välja på men det vi beställde var verkligen sjukt gott!
 

Kommentarer
Postat av: Ajli Müller

Det vore jätteroligt om du skulle börja blogga ännu mer :D Er beställning ser också hur god ut som helst!

Svar: Ja jag ska ta och skärpa mig med bloggningen, haha
madabouttea.se

2021-10-16 @ 13:00:33 / URL: http://ajlimuller.se
Postat av: Ajli Müller

Det vore jätteroligt om du skulle börja blogga ännu mer :D Er beställning ser också hur god ut som helst!

2021-10-16 @ 13:00:33 / URL: http://ajlimuller.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0