Polen, Del 2

2018-08-09 @ 19:55:43
Som jag skrivit tidigare var jag i Polen i helgen.
Har redan visat er en lite bilder samt skrivit lite om själva resan HÄR men eftersom jag tog så mycket bilder valde jag att dela upp resan i två inlägg. Här kommer alltså Del 2 av min och Michelle's resa till Polen.
 
 
Det fanns som sagt mycket att titta på på Sopot Molo (strandpromenaden i sopot), specielt väldigt mycket mat och annat gott man kunde köpa om man var hungrig eller sugen.
 
 
 
Vi hittade en vädligt söt godis och glassbutik. Givetvis var vi tvugna att gå in och kolla samt ta lite bilder. Var rena himmelriket för sötsugna! Kolla bara alla färger!
 
 
Vi spanade även in Church of St. George i Sopot. Var många där inne som bad och jag ville absolut inte vara en respektlös turist som gick in och tog massa kort utan nöjde mig med att ta en snabb bild precis innanför dörrarna.
 
 
Sen hoppade vi in en en taxi och åkte bort till ett stort shoppingcenter som hette Riviera. Det var ca 250 butiker i Riviera och jag ville typ köpa hela shoppingcentrumet, haha.
 
 
Efter några timmars shopping var vi hungriga. Fick bli mat på Pizza Hut då vi var för fega att testa någon av den polska restaurangerna. Var dessutom första gången jag åt på Pizza hut.
 
 
Efter maten var det dags att hoppa in i en taxi igen. Den här gången bar det av till färjterminalen och vi var båda väldigt glada över att få krypa ner i våra sängar när färjan anlände då vi var så sjukt trötta både i kropp och huvud efter dagen. Sov som en stock och vaknade inte förrens vi nästan var hemma i Sverige igen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Rebecca Adnell

Vad lycklig man blir av alla färger :D

Svar: Eller hur! :D
madabouttea.se

2018-08-10 @ 09:11:51 / URL: http://rebeccaadnell.se/
Postat av: Maria

Åh kattmuggarna och skålarna var riktigt fina <3

Svar: Visst var de! Jag ville typ köpa allt de hade med katter på. Nöjde mig dock med fem saker, hahaha.
madabouttea.se

2018-08-11 @ 14:10:21 / URL: http://iamiamarias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0