Polen, del 1

2018-08-05 @ 18:58:50
Tänkte göra en "liten" resume av min resa till Polen.
För det första så är jag så sjukt glad över att jag klarade av den här resan både utan stress och ångest. Jag slapp dessutom att bli sjösjuk vilket jag faktiskt var lite orolig över att jag skulle bli. Hela resan gick faktiskt förvånansvärt smidig! Eftersom jag har ångest så oroar jag mig alltid sjukt mycket innan jag ska göra nya saker eller besöka nya platser så jag hade nog minst hundra olika senarier i mitt huvud på vad som skulle kunna gå fel. Tex att vi missade båten hem. Men jag lät inte tankarna ta över och tog allt som det kom istället.
 
Får dela upp min resume i två inlägg för att slippa att det ska bli för långt.
Så här kommer Del 1 av resan till Polen:
 
 
Resan startade i fredags kväll.
Vi anledde tidigt i lördags morse (7.30) och började vår långa promenad från hamnen i Gdynia bort till Monte Cassino i Sopot.
 
 
 
Vår plan var ju redan från början att vi skulle promenera hela den vägen för att få se Polen till fots och inte bara från ett fönster i en Taxi eller en buss. Tyckte det var sjukt kul att se den här polska postern för Star Wars, har dock ingen aning om vad det stod, haha.
 
 
 
Vi hade dock hoppats på att få se mer roliga saker och uppleva mer än vad vi gjorde under den här 3 timmars långa promenaden. Var strålande sol och 30 grader så vi tog en pause på en bensinmack och köpte lite kallt vatten när vi hade ca 5 km kvar till Sopot. De hade AC och det kändes som himmelriket!
 
 
 
Kan säga att vi var väldigt möra i kropparna när vi kom fram till Sopot vilket känns av även idag och vi ångrar lite i efterhand att vi promenerade hela biten. Badade våra ömma fötterna i havet, åt massa gottis och spanade in lite butiker.
 
 
 


Kommentarer
Postat av: sarah

åh häliga bilder

Svar: Tack så mycket :)
madabouttea.se

2018-08-05 @ 20:55:11 / URL: http://www.klarahs.blogg.se
Postat av: Ajli Müller

Mycket bra jobbat <3 Heja er och heja dig som vgar utmana din ångest!

Svar: Tack så hemskt mycket! Det känns verkligen toppen och jag är redan sugen på mitt nästa äventyr ^^
madabouttea.se

2018-08-07 @ 21:44:16 / URL: http://ajlimuller.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0