Take a breath, take it deep, calm yourself..


Av personliga skäl..
Snart tillbaka!
Brokeback Mountain = skit!

Jahopp, idag har man vatt med Jenny i stort sätt hela dagen.
Blev lite ärenden på stan och sen va vi och handlade på maxi. Drog hem till mig, fixade en pastasallad och kollade på film. Vi såg Brokeback Mountain och fy fan vilken seg jävla film. Varför säger folk att den är så jävla bra? Jag tycker iaf att det va värsta skitfilmen!


Hmm.. upp-och nervänt kök!


Slöööööö

Oki nu är det dax att ta tag i det här igen!
Såå vad har hänt på senaste? Knappt så jag själv vet ju haha Men ja det har väl vatt rätt så fullt upp på senaste. Har tagit mig en massa tid till att umgås med mina underbara vänner och ja det är i stort sätt det jag har gjort hela helgen. Och sen har jag inte haft så stor lust till att blogga då jag vatt ute rätt sent varje kväll och vatt hur trött som helst när jag kommit hem.

Men ja i lördags va jag ju med Lindha hela dagen, (det har jag ju skrivit om) och i söndags tog jag en hel dag med Annica, satt hemma hos henne en stund sen drog vi ner till stan och tog en fika på Jekyll. Lite segt med söndagar för det blir ju mest att man sitter hemma. Senare på kvällen (runt 22) åkte jag ner till stan och mötte upp söt och sov hos honom.