• Cover up

  För ett tag sedan börjades min cover up.
  Det är två gammla och väldigt fula tatueringar på mitt smalben som ska täckas över helt då de verkligen inte passar mig och som sagt är de väldigt fula. Jag är väldigt glad över att jag äntligen tagit tag i det här nu och snart slipper jag skämmas över mitt ben. Fick bli en liten "evil" katt till att börja med nu och planerna är att framöver ska hela smalbenet täckas med olika kattmotiv.
   
  Första två bilderna visar benen innan vi började.
  De andra två visar min cover up så långt som vi kommit än så länge, den är inte 100% läkt här.
   
     Höstväder eller svensk sommar?

  Imorse vaknade jag till ljudet av ösregn.
  Vet dock inte om det är hösten som är på väg eller om den där typiska svenska sommaren som har anlänt till blekinge. Vi har ju haft så sjukt varmt här sen i Maj månad, runt 30 grader hela tiden och man har ju nästan inväntat den där svenska sommaren med massa regn. Inte så att jag längtat efter regn och kyla för jag verkligen älskar värmen och sommaren men man blev ju så förvånad att vi haft så fint väder hela sommaren. Dock tycker jag att hösten är ganska mysig också, att krypa ner under en filt med en kopp te, lite tända ljus och någon film eller serie. Så mysigt men sommaren och värmen får gärna dröja kvar ett tag till ^^
   
  Startade min dag med en mysig frukost i soffan och lite Netflix.
  Typ kär i min kattmugg, tesil och lilla tesilstallrik jag köpte i Polen, Cats for life!
   
   
     Shopping haul, Polen

  Som ni vet så shoppade jag en hel del när jag var i Polen.
  Istället för att fotografera allt jag köpte och skriva om varje liten grej så valde jag att spela in en lite Haul-video där jag visar upp allt samt berättar lite om de olika butikerna och vad sakerna kostade i polsk valuta.
   
  Jag hoppas ni gillar min lilla video!