Nya gardiner i sovrummet

När vädret inte kan bestäma sig för vår eller vinter så kan man iaf ha vårfint inne.
Hittade ett par billiga gardiner på rusta för någon vecka sedan, de kostade bara 50 kronor paret så jag tänkte att jag slår till och så får vi se om det passar eller ej. Har ju vitt, grått och lite rosa i sovrummet så köpte ett par rosa och ett par grå. Tycker faktiskt det blev bättre med lite färg på gardinerna istället för de vita jag hade innan. Dock känns mina stora fönster fortfarande lite tomma så måste hitta något mer att fylla upp dem med.
 
Bild på hur det såg ut innan och hur det ser ut nu.
Visst blev det lite skillnad?
 
 Februari kan man ju inte lita på

Igår kväll började det snöa igen, är detta ett skämt eller?!
Var ju så skönt ute på dagen och det kändes verkligen som att våren var på vägen men på kvällen började regna som sedan övergick till snö och idag är allt vitt igen.. Vad hände liksom? Jag vill ju ha vår och göra fint på min balkong! Februari kan man ju inte lita på ett dugg, hade ju dock hoppats på att vi skulle slippa mer snö nu. Mina vårkänslor från igår har nu gått i ide igen.
 
Helt sjukt dock att igår satt vi ute och grillade korv och drack kaffe i plusgrader och idag har vi 15cm snö och minusgrader.
 
 Vårkänslor

Äntligen börjar det kännas lite som att våren är på väg.
Hela förra veckan hade vi ju strålande solsken, jag var ju dock sjuk och fick inte njuta av det men vi har faktiskt haft lite sol och en hel del plusgrader den här veckan också! Det har legat runt 6-8 plusgrader hela veckan och har vi tur så är våren på väg nu. Vill verkligen inte ha mer snö och minusgrader nu utan bara sol och värme! Är så sjukt sugen på att göra i ordning på balkongen med massa blommor och grejer, köpte faktiskt nya stolsdynor till balkongen härom dagen och har fått lite idéer på hur jag ska fixa så det blir riktigt mysigt där ute. Men än lär det väl dröja innan man kan sitta där ute och njuta. Idag har jag dock varit ute hela dagen tillsammans med Johanna och barnen! Först blev det en runda på stan med fika och sen tog vi lite Pokemonjakt i Brunnsparken och efter det grillade vi lite korv över en eld. Så sjukt mysigt!
 
Här inne är det iallafall lite vår med tulpaner som jag köpte i tisdags.