Nyttigt fredagsmys

Varit så sjukt onyttig på senaste tiden.
Men ibland kan man ju bara inte motstå alla godsaker som egentligen inte är så bra för en, som choklad tex. Jag har ju även mediciner som gör att jag blir sjukt sugen på massa saker och äter mer än jag borde. Så idag valde jag ett lite mer nyttigare fredagsmys, istället för chips till min dipp fick det faktiskt bli det gurka och selleri. Jag bara älskar selleri, så sjukt underskattad grönsak! Tycker ni om selleri? Förutom mitt lite nyttigare fredagsmys har jag även lagt en ansiktsmask nu ikväll, något som jag brukar försöka göra en gång i veckan men tyvärr inte alltid har tid eller ork till.
 
Resten av kvällen kommer jag fortsätta att spendera i soffan, drick te och kolla Netflix.
Förresten så här ofixad har ni nog aldrig sett mig innan va? ^^
 
 
 

Tjockistorsdag med bästis

Fick bli en "tjockisdag" idag.
Jag har varit ledig hela dagen och strax efter 14 hämtade jag upp bästis (Michelle) efter hennes jobb och sen åkte vi till Ronneby. Var inom Burger King och köpte med oss lite mat innan vi landade hemma i min soffa. Vi har bara ätit, slappat, kollat på Ru Paul's drag race och varit allmänt lata idag, så skönt! Pratade och planerade lite med inför vår kommande resa till Köpenhamn, om ca en månad åker vi ju dit igen.
 
Nu har jag kört hem Michelle.
Klätt på mig pyjamas, tvättat av sminket och myst ner mig i soffan. Ska strax bädda ner mig i sängen för imorgon väntar jobb igen, dock sista passet för den här veckan.