Sista dagen på året

Började dagen med sovmorgon och mysfrukost framför tvn.
Det blir ganska lungt här hela dagen idag. Planerna fördagen är att Linn och hennes kille ska komma hit på en fika i eftermiddag samt att jag ska fixa till hennes hår så hon är fin till ikväll. Sen vid 18 tiden ikväll ska jag och Leon köra hem till min lillasyster och hennes sambo och där ska vi fira in det nya året tillsammans med dem, lite trerätters middag, sällskapspel och sånt. Blir alltså en väldigt lugn nyårsafton :) Vad ska ni hitta på?
 
Hoppas ni alla får en bra nyårsafton!
 Birthday

Idag är det Leons födelsedag!
Och sjävklart fixade jag frukost på sägen till min älskling. Smörgåsar, kokt ägg, apelsinjuice och kaffe hade han beställt och sen fick han även en liten kärleksmums, samt paketer så klart. Ikväll ska vi ut och äta och sen ska vi äntligen se Star Wars Rogue One som jag ju väntat med att se bara för att vi skulle kunna få gå på den tillsammans :)
 
Tills dess blir det massa mys hemma!
 Byebye Teddy

Ikväll behöver jag inte längre sova med en nalle i sängen.
För ikväll kör jag till Växjö och hämtar upp Leon som just nu är på väg från Örebro och hit till Ronneby för att spendera hela TIO dagar hos mig! Vi kommer alltså att få fira både jul och nyår tillsammans och jag är så sjukt glad över det då vi inte träffats på över en månad nu. Ska bli så mysigt att få ha honom här så länge hos mig och spendera så mycket tid med honom. Dock kommer jag ju jobba lite under dessa dagar men jag har tagit ledigt och flyttat om så mycket det går på schemat för att jag ska jobba så lite som möjligt när han är här.
 
Ikväll blir det pulled pork och massa mys med min kärlek!