Brunch med syrran

Bjöd hit lillasyster på brunch idag.
Var ganska länge sedan jag och min lillasyster träffades eller hittade på något själva så härom dagen bästemde vi att hon skulle komma hit och jag skulle bjuda på lite brunch. Blev amerikanske pannkakor, frallor, nutellacroissants, bacon, lite frukt, lemonad och varsin kolalatte, mumsigt!
 
Nu är vi sjukt mätta!
Sitter just nu och blir klippt av syster samtidigt som vi pratar om att kanske ta och köra till Ikea idag, Vi får se!
 
 
 
 Drömmen om att resa

Är nog inte ensam om att vilja ut och resa och se världen.
Och sen jag och Leon blev tillsammans så har den känslan blivit ännu starkare för nu vill jag ju upptäcka världen tillsammans med honom! Var många år sedan jag var utomlands, jag var 14 år gammal senast jag var det om man bortser från när jag var i Tysklnad för det tycker inte jag räknas som utomlands. Både jag och Leon vill ut och resa och har pratat en hel del om detta och troligtvis ska vi fira min födelsedag i Paris i sommar. Jag blir ju hela 30 år gammal i år och det vill jag gärna fira i Paris och på Disneyland! Sen har vi även pratat om att kanske åka någonstans i höst med. Men för att det ska gå behöver man ju ha ett pass så förra veckan var jag och fixade mig ett som jag hämtade ut idag.
 
Varför blir man förresten alltid så nedrans ful på sitt passfoto?
Förstår inte varför men man ser fan aldrig vettig ut varken på passfoto, ID-kort eller körkortsfoton, haha. Men nu har jag ju i alla fall mitt pass så nu återstår det bara att börja kolla efter resor och hitta något som passar :3
 
 Duschdraperi

En sak som saknats i mitt badrum är ett duschdraperi.
När jag flyttade in i min lägenhet i slutet av Augusti så fanns här faktiskt ingen stång ovanför badkaret så man kunde hänga upp något draperi så det blev aldrig av. Jag har nu tänkt länge att jag skulle köpa mig en sån där stång man bara spänner fast mellan väggarna men har inte riktigt letat efter någon då jag trodde att det mest fanns sånt på Ikea. Så sen jag flyttade har jag varit utan draperi fram tills nu för nu har jag faktiskt köpt både en stång och ett draperi!
 
Av ren slump så hittade jag allt när jag var på Rusta idag med min syster och busungarna. Jag var inte ute efter något idag utan följde mest ,ed syster som sällskap men när hon stod och kollade på badlakan så kom jag att tänka på det här med duschdraperi så jag kollade lite och ja de hade precis allt jag behövde, draperi, öglor och exakt en sån där stång som jag hade funderat på!