Netflix & Frukost i sängen

Sovit dåligt inatt så fick bli frukost och Netflix i sängen.
James har spelat jävel inatt och väckt mig flera gånger och inte låtit mig somna om ordentligt förrens klockan var åtta imorse, då lyckades jag somna om och sova fram tills halv elva. Tur att jag i alla fall är ledig idag och inte behövde stiga upp och göra mig i ordning till jobbet! Planen idag är att hälsa på lilla Mami och Papi en stund, ska även försöka få upp min nya bloggdesign som jag satt och jobbade med igår kväll.
 Sakura latte

Sakura pink latte från Japan.
Den går att bland både med varmt vatten och blir då mer som ett te eller som jag gjort här på bilderna nedan med varm skummad mjölk så det verkligen blir en latte av det. Var först lite skeptisk mot smaken då jag aldrig testat något med smak av Sakura förut men den smakar lite som körsbär fast inte den där äckliga körsbärssmaken som tex godis brukar ha utan en mild lite söt smak. Svårt att förklara men jag tycker den var helt okej i alla fall. Sen kan man ju inte motstå en rosa latte, eller hur?
 
Ronnie Radke stole my pic and the concert

Tänkte skriva lite om konserten jag var på i onsdags.
Var som sagt Falling in Reverse som jag åkte att titta på tillsammans med Leon. Han är väl inget stort fan av dem direkt men jag är ju och han är så söt som hängde med! Var nära att konserten blev inställd pga att Ronnie och några till hade gått och blivit sjuka, vi hade tur att de ändå valde att spela för oss (de ställde in konserten som var två dagar innan och den som var dagen efter). Pga att de var sjuka så hade de kortat ner hela spelningen och Falling in Reverse speade kanske hälften av de låtar som de skulle spelat, lite tråkigt men jag är som sagt ändå glad att de var så otroligt snälla och gick på scen trots sjukdom. För mig var detta helt magiskt då jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva det här bandet live! Blev lite förvånad dagen efter med då jag postade en bild på Ronnie Radke (sångaren i Falling in Reverse) och han någon timme senare snodde min bild och postade den på sin instagram! Visst jag är lite smickrad att han tog min bild men han kunde ju skrivit något om att det faktiskt var min bild, men men.
 
Min bild vs Radke.
 
 
 
Här kommer tre klipp från konserten som jag filmade.
Hade inte tid att filma mer då jag var helt inne i att sjunga med i alla låtar, man till och med hör mig sjunga lite i dessa klippen, haha.