Släpp korna lös

Kelat med massa kossor idag ^^
Mina systrar och barnen skulle på kosläpp idag och undrade om jag ville följa med, jag var ju ändå ledig och hade inget planerat så jag hängde med. Asså kalvarna var såååååååå söta! Älskar dock alla kossor och tycker de är söta även när de är vuxna och hur goa är de inte när de hoppar och springer omkring? Alice och Annie var framme och klappade flera kor medans Casper var lite rädd och Vincent brydde sig inte så mycket men han är ju fortfarande väldigt liten. Dock tyckte Vincent det var kul när korna sprang ut för då tjoade han och hade sig.
 
Nu är jag hemma igen och tänkte nog bara ta det lugnt.
Det pratades om att vi kanske skulle ses ikväll igen allihopa och grilla hos min storasyster, vi får se.
 
 
 Panik, apatisk och söt pyjamas

Det blev inget Köpenhamn idag för mig.
Jag kände lite smått panik till och från hela dagen igår, dock inte pga av att jag skulle iväg utan det var bara dags för min hjärna att börja spöka igen. Ni som har eller någon gång har haft ångest och depression vet nog hur hjärnan gärna börjar spöka med en när man mått bra en längre tid och det var helt enkelt dags för det igen nu, life sucks. Så jag avbokade allt med Michelle igår som förstod det helt utan konstigheter. Jag har knappt sovit något inatt och idag har jag kännt mig (och känner mig fortfarande) helt apatisk. Har dessutom sen två dagar tillbaka inte haft någon direkt matlust och typ levt på någon proteinbar eller någon frukt.
 
För att försöka pigga upp mig själv lite idag så åkte jag till Karlskrona i eftermiddag för lite shopping tillsammans med Linn. Det hjälpte tyvärr inte så mycket eftersom jag varit så apatisk så jag hittade typ inget som var fint eller rättare sagt som var fint på mig. Dock hittade jag ett par söta pyjamasshorts inne på cubus och ett matchande linne som fick hänga med hem.
 
För visst är de söta? ^^
 Sötunge

Här kommer några bilder från fotograferingen i måndags.
Sötaste lille Vincent