30 år

Igår var det dags för kalas för mig.
Jag fyllde som sagt 30 år i fredags men var ju inte hemma då eftersom jag och Leon var i Göteborg. Så istället hade jag kalas igår eftermiddag tillsammans med min släkt och familj samt Jenny som faktiskt var den enda av mina vänner som kom på mitt kalas! Michelle och hennes pojkvän kom dock senare på kvällen (de hade varit i Köpenhamn och kunde därför inte komma när kalaset var) för att lämna presenter och säga grattis. Hade ordnat med lite Tea Party här hemma hos mig med massa kakor, godis, frukt, kaffe, te, saft och tårta. Inget fancy och inget stort då jag verkligen hatar att fira mig själv.
 
Idag väntar jobb som vanligt igen.
Har varit ledig i fyra dagar man det känns inte alls eftersom jag varit så stressad och uppbokad.
 
Varför vara "normal" när man kan vara sig själv istället.The Hellacopters

Här kommer lite bilder från i torsdags kväll.
Vi kollade ju som sagt på The Hellacopters när vi var på Liseberg. Blev dock inte så många bilder tagna då kameran fick dyka ner i väskan ganska snabbt igen pga att det tyvärr började ösregna. Men vi stod kvar in i det sista trots ösregn och såg hela spelningen innan vi traskade till vårt hotellrum, dyngsura och trötta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Göteborg och Ullared

Gårdagen som faktiskt var min födelsedag spenderades i Göteborg.
Leon visade runt mig lite i stan och några av de butiker som jag sagt att jag ville besöka. Han är så söt som hade letat upp i förväg vart de låg så vi kunde gå direkt till dem och slippa slösa massa tid på att leta efter dem. Vi besökte bland annat Shock och Kawaii Store. Jag har ju aldrig varit i Göteborg förut så allt var ju nytt för mig! Fick åka spårvagn för första gången i mitt liv, haha. Efter att ha varit på stan ett par timmar tog vi spårvagnen tillbaka till parkeringshuset och min bil sen bar det av till Ullared och Gekås. Blev inte jättemycket shoppande där men det hade vi ju inte heller planerat eftersom vi inte ville vara hemma allt för sent.
 
Idag är det kalas för lille Casper som blir 2 år.
Och imorgon firas jag, två dagar sent eftersom jag inte var hemma igår.