Feber

Mår inget vidare idag.
Vaknade med feber och känner mig helt orkeslös så har spenderat dagen i sängen med Netflix och tänker fortsätta med det. Måste samla energi så jag orkar med mina två jobbpass den här veckan samt att jag ska till terapeuten på fredag. Så det får bli glass och vila hela dagen idag!
 
Har förresten fått hem två paket med lite nya Sailor Moon saker.
En Funko Pop Sailor V och tre små Twinkle dolls, Usagi, Lady Black och Queen Serenity.
 Fotograferat dopbilder

Fick bli lite fotografering idag då jag ändå var ledig.
Passade på att ta lite bilder på söta Vincent i hans dopklänning samt outfiten han hade på fikat efter dopet. Han var ju så ledsen den dagen vi hade dopet så vi ville verkligen inte "plåga" honom då med att ta massa kort utan bestämde att ta lite fina bilder i efterhand istället. Tog en hel del bilder och givetvis blev många jättebra så jag har en hel del att gå igenom, han är ju en riktig liten modell mitt lilla gudbarn!
 
Några "bakom kulisserna" bilder från idag.
 
 Kawaii Pancakes

Söndag = med pannkakor, i alla fall den här veckan.
Egentligen försöker jag undvika bröd, pannkakor osv, alltså vitt mjöl helt enkelt men idag fick det faktiskt bli pannkakor ändå till frukost/lunch. Jag har jobbat dygn tills idag och slutade12 och det är ju dessutom söndag så då får man unna sig lite. Sitter just nu nerbäddad under min filt i soffan och kollar på sista avsnittet av Re:Mind. Älskar att Netflix börjat satsa på lite mer Japanskt och annat asiatiskt innehåll! Re:Mind var för mig helt nytt och det ska väl egentligen vara typ en Japansk skräckserie men den är inte särskilt skrämmande dock tycker jag den var ganska så spännande.
 
Fick hem en Hello Kitty stekpanna härom dagen, så den testade jag idag! Dock tycker jag det mer blev björnpannkakor än Hello Kitty men de blev söta i vilket fall som ^^