This Is Halloween

Bilder från Tivoli's Halloween 21 Oktober 2017.
(bildbomb)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ett år med han

Idag är det ett år sedan jag och Leon blev tillsammans.
Vi kommer tyvärr inte kunna fira det idag eftersom som ni redan vet så bor vi 40 mil ifrån varandra, jag är hemma hos mig i Ronneby och han är hemma hos sig i Örebro. Lite tråkigt att vi inte kan vara tillsammans en sån här dag men ärligt talat så har man vant sig vid att man inte alltid kan fira allt när det ska firas. Istället får vi försöka fira lite nästa vecka när han kommer hit. Han kommer ju på måndag och stannar tills torsdagen då vi sedan tar min bil tillsammans till Örebro och så stannar jag där tills på söndagen. Var lättare för honom att ta ledig i början på veckan och jag är ju ledig helgen så bytte bara bort min fredag, så får vi en hel vecka tillsammans.
 
Tänk att det har gått ett helt år sedan du blev min och jag blev din
 
 #MakeChesterProud #FuckDepression

Minneskonserten för Chester Bennington har varit.
Jag som så många andra fans satt klistrad vid youtube där den sändes live för att alla som ville kunna delta skulle få göra det även om man inte kunde ta sig dit. (Ni som klarar av det kan se konserten nedan.) Jag hade tyvärr aldrig äran att få se Linkin Park och Chester live, de var i Sverige i sommras men jag kunde inte åka dit pga jobbet och det känns verkligen hemskt att jag inte kunde det. Linkin Park har ju varit en sån stor del av mitt liv, deras musik har påverkat mitt liv så sjukt mycket och hjälpt mig genom så många svåra stunder.
 
Satt med gråten i halsen och tårar i ögnen i tre timmar.
Det var så känslosamt, vackert och hemskt på en och samma gång. En sak är säker, Linkin Park kommer aldrig mer bli sig likt och världen har förlorat en sådan vacker själ pga mental ohälsa.
FUCK DEPRESSION!