Det växer och gror

För ca en vecka sedan planterade jag ut sallad på balkongen.
Det har nu börjat poppa upp små plantor lite här och där i min "bytta" och om värmen ska fortsätta så här så dröjer det nog inte långt tills jag kan äta av min egenodlade sallad. Har även sått chili, gräslök, spenat och squash men än så länge har bara salladen, squashen och några av chiliplantorna börjat titta upp. Vet dock inte hur jag tänkte att squashen ska få plats på balkongen och i krukorna när den väl tagit fart men det får jag väl lösa sen när de växt till sig haha.
 
Älskar att ha balkong och kunna så sina egna grönsaker, det är lite som terapiarbete för mig.
Hade ju dock varit sjukt mycket bättre med hus och trädgård ^^
 
 
 New in, creepy accessories

Fick hem två nya hårrosetter och ett nytt halsband härom dagen.
Hårspännerna är från Kreepsville 666 och jag har dem sen innan i färgen rosa men har alltid velat ha dem i fler färger så den här gången fick jag tag på ett par svarta. Halsbandet är från något random märke men jag tyckte det var fint samt att det var väldigt billigt, tror jag gav typ 1$ för det med frakten inräknad!
 
 
 The only way out is through

Tänkte jag skulle börja blogga igen efter ett litet uppehåll.
Jag har mått så sjukt dåligt de senaste två månaderna, har haft en massa ångest och min depression har blommat upp en hel del som jag berättade i ett av de sista inläggen som jag skrev här på bloggen. Jag mår fortfarande inte bra, har fortfarande en massa ångest och svårt för att sova då jag inte kan koppla av för fem öre. Måste hålla mig sysselsatt hela dagarna annars blir jag tokig och sen på kvällarna kommer ren panikångest då tankarna kommer ifatt. Jag vet att jag borde uppsöka läkare och få mina mediciner utskrivna igen men jag vill ju så gärna klara detta själv då jag lyckats vara medicinfri i över ett år, så vi får se hur det blir.
 
För övrigt har det inte hänt så mycket i mitt liv.
Svårt att försöka hitta på roliga saker när man bara mår skit och inte orkar med något alls.
 
Bild från ett tag tillbaka, har verkligen inte orkat fixa mig alls på senaste tiden.