Chokladpraliner

Tog mig en riktig städdag idag då jag är ledig.
Har tillbringat nästan hela dagen i tvättstugan och tvättat upp hela ÅTTA fullproppade maskiner tvätt. Nu tänker ni säkert hur kan ens en person ha så mycket tvätt? Jo jag kan för jag har så sjukt mycket kläder att jag inte behöver tvättar särskilt ofta men istället får jag såna här hemska tvättberg att ta i tur med när jag väl gör det haha. Nåja jag hann ju nästan tvätta upp allt på dessa ynka fyra timmar man har i tvättstugan. Har även diskat och plockat i ordning lite här hemma, sånt där roligt ni vet som man alltid skujter upp till sista minuten!
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag eftersom jag ville få ordning här hemma.
Nu ska jag dock slappa i soffan och njuta av mina sjukt söta och dyra chokladpraliner som jag köpte i växjö igår :3 Var där en runda med några kompisar för att leta efter Pop's men jag hittade inga jag ville ha utan istället unnade jag mig en långklänning och dessa godbitar ^^
 
Visst är de söta?
 
 
 Banana Brain

Sen i fredags har jag jobbat över 54 timmar.
Så därför har det inte blivit så mycket uppdatering här pga det. Har iksom inte riktigt haft tiden eller orken, dessutom har jag ju inte direkt haft något att blogga om eftersom jag typ bara jobbat haha. Jag har inte heller mått jättebra psykiskt den senaste tiden. Tog ett beslut för 2-3 månader sen att sluta med mina antidepressiva så jag trappade ner på dem och för någon vecka sedan blev jag helt medicinfri.
Detta var dock inget bra beslut alls för jag har varit sjukt känslig och haft gråten i halsen vädligt ofta samt att jag haft panikångestattacker när jag ska sova. Så nu i helgen fick jag allt börja med dem igen. Känns ändå bra att jag tog beslutet att sluta och sen när jag märkte att det verkligen inte gick bra så tog jag tag i det ganska snabbt och väntade inte för länge den här gången som jag gjort förut. Jag får väl helt enkelt inse att jag kommer få leva med de här tabletterna..
 
Ibland vill man bara skrika på ens tankar att de ska låta en vara!
 Stalker?

Var med om en läskig sak härom dagen.
Först tycket jag inte att det var någon big deal men sen kändes det bara mer och mer otäckt. Grejen jag pratar om är det ni kan läsa nedan, en kille som först kom fram och var som många andra som brukar se mig på stan trevlig och gav mig komplimanger för min stil. Det är liksom ingen ovanligt alls att folk kommer fram till mig och vill prata, berätta hur cool de tycker min stil är eller säga hur fint mitt hår är. Samt att många vill ta bild på mig eller tillsammans med mig och jag tycker det är helt okej. Men den här killen tog steget lite väl långt och skulle hålla på och försöka kramas fler gånger fast att jag avslutat vårt samtal samt att han började förfölja mig. Senare fick jag även veta av en annan vän att han hade kommit fram till henne och hennes vän när de satt och åt på stan och börjat pussa på hennes vän!
 
Helt random och sjukt läskigt!