Copenhagen here I come

Den 21:e Oktober drar jag till Köpenhamn.
Ska dit med Jenny och se fyra band som spelar på Pumpehuset. Banden är Neck Deep, Youth Blood, Real Friends och As It Is. Vi åker dock mest dit för As It Is som jag ÄLSKAR men ska bli kul att få se de andra banden med samt få göra den här resan med Jenny då vår förra blev inställd pga min dumma ångest! Vi skulle ju ha varit i London i början på Juni men då jag hade slutat med mina tabletter sen ett bra tag tillbaka så tog ångesten över. Nu äter jag mina tabletter igen och denna resa är ju bara till Danmark samt med tåg och inte flyg så det ska jag banne mej klara av! Skiter i om jag får ångest för jag ska besegra den isf!
 
Bokade ett hotell som ligger precis vid spelningsplatsen.
Och det bästa är väl att allt ligger både nära till stationen, Tivoli m.m. samt att hotellet vi bokat såg väldigt mysigt ut.
 

A Pink Throne

 
Min egna rosa tron!
För ett tag sedan köpte jag mig en stol på secondhand här i stan. Jag gav 190 kr för den och tanken var redan innan jag köpte den att den skulle bli rosa med något snyggt tyg på. Dock ändrades planen lite och orginaltyget fick faktiskt sitta kvar. Jag tycker faktiskt att tyget passar bra till den här ljusrosa färgen som stolen fick och skulle jag ändra mig längre fram så är det ju bara att köpa tyg och klä om den. Just nu står den i ett hörn i sovrummet och där inne är det tänkt att den ska stå med då jag (så fort jag är klart med vardagsrummet) ska ge mig in på att göra om en hel del där inne.
 
Före vs. efter.
 

Mer tid i studion

Spenderat min lediga dag på Empire Tattoo.
Jag har fått min Beetlejuice klar av John idag, äntligen! Samtidigt som han höll på att fixa med min arm så passade Michelle på att påbörja en ny på mitt lår. Blev bara linjerna på den idag då lilla Michelle har skadat armen och det gjorde helt enkelt för ont för henne att fortsätta. Men det gör inget, hennes hälsa går ju före! Sjukt tacksam över att hon ens ville försöka tatuera idag.
 
Nu är jag hemma igen och ska bara ta det lugnt.
Blir soffan, lite mat och Netflix resten av kvällen tror jag.