Mumsig middag!

Blev inte så mycket bloggande här idag, sorry.
Och det blev inte heller något simsnördande för min del. Istället tillbringade jag dagen med att umgås med R. Vi var och handlade lite, lagade mumsig middag och kollade runt lite på nätet. Vi har även hunnit med ett besök hos mina föräldrar nu under eftermiddagen/kvällen. Strax blir det att parkera sig i soffan och kolla tv tills skallen inte orkar länge och sen blir det att sova, imorgon väntar ännu en dag på Folkuniversitetet.
 
 
Dagens middag, kassler -och potatisgratäng och självklart en massa sallad ^^Septembers sista dag

Hej hopp, god morgon och vad man nu brukar säga :)
Igår hade jag och R en trevlig kväll tillsammans med mina föräldrar, vi kollade film och åt en massa gott bland annat så åt vi kex med goda ostar, grönsaker med dip och en hel del onyttiga saker också ^-^
 
Idag vaknade jag tyvärr upp genomförkyld :(
Har haft på känn hela veckan att det var en förkylning på gång och under natten slog den till ordentligt! Men det gör inte så mycket eftersom det är söndag idag och söndagar spenderar jag alltid hemma och inomhus. Så jag tänkte att jag skulle starta upp mitt sims lite senare och gosa ner mig under täcket med min laptop och spendera några timmar med att spela lite :) Vad ska ni hitta på för något den här sista dagen i september?
 
 
Så här mysigt hade vi det igår :)
 Filmkväll + Dagens outfit

Har precis gjort mig iordning för att dra iväg.
Ska strax upp till min mami och papi, vi ska ha en liten filmkväll idag :)
Kanske uppdaterar senare via mobilen annars blir det säkert ett inlägg senare ikväll när jag kommer hem igen.
 
 
Har på mig en ny tröja som jag köpte idag.
Tröja - Kapahl (barnavdelningen)
Jeans - H&M