Sakta men säkert

Känns som att för varje låda jag packar upp kommer det en ny, haha.
Nästan så man ångrar att man flyttat bara för att det är så sjukt mycket att packa upp dock så älskar jag mitt nya hem och ser verkligen fram emot att få allt precis som jag vill ha det! Har börjat få lite ordning i hallen nu och även fått lite kläder på plats i klädkammaren, så skönt att äntligen ha en stor klädkammare. Kommer blir så fint när allt är klart :)
 
Ska fortsätta packa upp nu.
 
James ville vara med på bilden ^^Bönpasta

Har haft fullt upp med att flytta de senaste två dagarna.
Fått in allt i nya lägenheten och har lite smått börjat packa upp och planera hur allt ska stå osv. Skönt att jag är ledig idag, imorgon och på torsdag för då hinner jag iaf få lite ordning här tills helgen då bästaste kommer hit för att se min nya lägenhet! Har tusen lådor att packa upp men idag tog jag mig faktiskt en pause för att fixa en ordentlig lunch samt att jag, syster och hennes sambo var en runda på Mio och kollade på soffor.
 
Så dagens lunch var bönpasta med en sås gjord på chili creme fraiche och stekt bacon, samt lite babyspenat och riven permesanost på. Var faktiskt första gången jag provade bönpasta och jag tycker den var sjukt god!
 
 Me got me some keys

Fick nycklarna igår, woho!
Synd bara att de inte sa det innan att jag kunde få nycklarna tidigare för då hade jag tagit ledigt från jobbet den här helgen och ägnat hela helgen till att flytta och fixa i min nya lägenhet, istället ska jag jobba dygnspass idag. Men jag slutar redan vid 12 imorgon så då hinner jag förhoppningsvis flytta in allt i den nya lägenheten! Började ju faktiskt småflytta lite saker redan igår och har även varit där en runda nu med några lådor.
 
Helt sjukt vad jag längtar efter att göra i ordning i min nya lägenhet!
Läste bland kommentarerna att en del av er undrar om jag flyttar till en ny stad men tyvärr jag stannar kvar i mitt lilla Ronneby, där emot så flyttar jag till en större lägenhet med tre rum ^^