Dagens fynd!

Här har ni mitt lilla inköp idag.
Hittade den här söta blusen inne på Lindex på deras rea. Det bästa av allt var väl att det även var rea på reapriset så jag gav endast 75kr för blusen, fynd! ;)
 Dagens outfit

Så här ser alltså lilla jag ut idag.
Shit vad mitt hår ser rött/oranget ut, kan dock försäkra er om att det inte gör det i verkligheten ;)
Men det har tappat sin lyster och färg en del :( Så jag funderar på om man skulle ta och färga håret snart men frågan är: mörkare eller ljusare?
 
Linne - Ellos
Skjorta - H&m
Jeans - Gina Tricot
Halsband - Ur&Penn"Tantkläder"

Dagen startade jag med ett varmt bad, sen blev det lite fix innan det var dags att bege sig ner till stan för ett möte på AF. Mötet kändes väldig meningslöst då vi bara skulle fylla i några pappren, de kunde lika väl ha skickat hem de där papprerna till en. Nåja efter mötet gock jag och Johanna till Contan där vi tog en liten fika (som ni såg i förra inlägget) efter fika kände man sig rätt illamående, sötsaker på förmiddagen är ingen bra idé :( När vi hade fikat klart passade vi på att gå en runda på stan, kollade lite i klädbutikerna. Måste säga att utbudet i den här lilla stan mest består av "tantkläder" och man hittar typ aldrig något här. Dock blev det ändå ett köp för min del då jag hittade en väldigt söt blus på rean :) Ska visa er sen!
 
 
 
Har tyvärr inga bilder från dagen då kameran lämnades hemma i morse.
Så detta får tyvrr bli ett tråkigt bildlöst inlägg, men jag tror nog ni står ut med det ;)