Turn up the music

 
Bästa kombon, vin och chips!
 
Sitter och dunkar musik, dricker vin och äter chips.
 
 
Håret är nu färgat och det ser bättre ut än vad det gjorde innan.
Klev precis ut ur duschen och nu återstår bara problemet med vad man ska ha på sig ikväll, alltid lika svårt det där haha ;) Känner att det nog får bli en klänning idag eftersom det är så härligt varmt ute, skulle ju dock inte förvåna mig om regnet kommer hit sen!
 
 Ett sista försök

 
Ett sista försök med hårfärgen.
Blir det inte bra nu så färgar jag det mörkt igen!
 
För övrigt är jag sjukt stressad, ska hinna färga håret, duscha, hitta något att ha på mig, sminka mig, fixa håret och vara redo och klar tills 19! Ikväll står det fest hos Zandra på schemat :)Pink Lemonade

Godaste drycken!

God morgon!
Jag har varit vaken rätt länge men har hållt på att storstäda här hemma och är ännu inte redigt klar, ska torka av golven med sen är här redigt städat. Har inte ens hunnit få i mig frukost än men jag tror jag hoppar den idag eftersom jag ska äta tidig middag idag, farmor ska nämligen komma hit här och äta middag. Det blir första gången hon ser min lägenhet så ja ni fattar nog varför jag städar haha ;) Ne skämt o sidor det behövdes faktiskt städas här så jag passar på att ta det nu så det är nystädat sen tills hon kommer.
 
Nu ska jag fortsätta dricka min Pink Lemonade och sen blir det att torka av golven och vänta på att farmor ska dyka upp!