Lyckligaste tjejen i världen

Haft en helt underbar helg i Örebro.
Ville verkligen inte köra hem igår för jag ville verkligen inte åka ifrån Leon då jag visste att det nu kommer dröja över en månad tills vi ses igen! Kommer kännas som tusen evigheter att vara ifrån honom så länge! Men vi fick ett par mysiga dagar tillsammans och jag har njutit av varje sekund och verkligen försökt ta vara på den här helgen. Leon hade planerat en massa saker, köpte rosor och presenter till mig och skämde bort mig totalt. Fick bland annat träffa en del av hans vänner, fick vara med och se när bandet han spelar i spelade in en musikvideo och sen hade han även fixat biljetter så vi var och såg Hurula live som jag faktiskt aldrig lyssnat på tidigare men som faktiskt var riktigt bra!
 
Känner mig så sjukt lycklig som har träffat den här fina killen!
 
 
 
 



Roadtrip till Örebro

Strax bär det av för min del.
Jag ska spendera hela helgen hemma hos Leon i Örebro. Tar bilen dit så det blir en bilfärd på ca 40 mil vilket blir ca 5 timmar jag ska spendera själv i bilen, får se hur det ska gå! Är ju så van vid att annars ha någon vid min sida när det bär av på såna här långa bilfärder men det ska nog gå bra. Ser ju verkligen fram emot att få träffa Leon igen så förhoppningsvis känns inte resan så lång! James har två fina barnvakter som tar hand om honom i helgen så honom behöver jag ju inte heller oroa mig för :)
 
Hörs när helgen är över och jag är tillbaka i Ronneby igen!
 
Svårt som tjej att pack lätt när det är så mycket man behöver :3
 



Saffransbullar

Härom dagen bakade jag ju Saffransbullar.
Tänkte dela med mig av mitt recept här nere, blir ca 30-40 bullar beroende på hur stora man gör dem.
 
 
 
Deg
50g jäst
6 dl fingervarm mjölk
2 påsar saffran
150g rumsvarmt smör
3/4 dl strösocker
1 ägg
1/2 tsk salt (jag skippar dock alltid saltet)
15-17 d vetemjöl
 
Fyllning
75-100g smör
1 dl strösocker
4 msk vaniljsocker
 
Garnering
1 vispat ägg
pärlsocker
 
Smula ner jästen i en bunke, tillsätt mjölk + saffran och rör om tills jästen löst upp sig. Tillsätt sen smör, strösocker, ägg och salt.Rör ihop och tillsätt vetemjölet lite i taget tills du fått en smidig deg. Låt degen jäsa under en bakduk i ca 45 minuter. Sätt ugnen på 250 grader sen är det dags att baka ut dina bullar. Jag kör alltid snurror när jag gör bullar men vanliga går också lika bra! Låt sedan jäsa i 30 minuter till innan du penslar dem med ägg, lägger på pärlsockret och sätter in dem i ugnen. De ska vara i ugnen ca 7 minuter.