Packat och klart

Tomorrow is the day!
Imorgon bitti åker vi till Berlin, jag och bästaste Michelle för att fira hennes födelsedag lite så här i efterhand samt njuta av en ny stad och en massa shopping. Tåget går redan vid 7 imorgon bitti då vi måste vara på flygplatsen i Köpenhamn i tid för vårat flyg som går vid 12. Jag ljuger om jag säger att jag inte är nervös för det är jag faktiskt. Har ju inte suttit på ett flygplan sen jag var typ 13-14 år (är 31 nu) och jag är lite osäker på vart vi ska när vi väl är på flygplats osv men det kommer nog gå bra ändå.
 
Packat och klart!
Nu ska jag spendera resten av kvällen med Andreas innan det är dags för mig att försöka sova.
 
(James verkar vilja följa med i resväskan.)
My Little Pony

Look at these pants!!!
Hittade dessa på cubus idag av en slump. Var där för att köpa mig något basic lite längre linne som jag kan ha till leggings sen råkade dessa också få hänge med hem. Till och med hon i kassan var helt i extas över dessa och utbrast "Visst är de helt underbara! My little pony, vem älskar inte det? Och för vuxna dessutom!", haha.
 
Det är ett par pyjamabyxor egentligen men jag tänkte de kunde fungera som mysbyxor i ren allmänhet.
Näääääästan lite sugen på att ha dessa när jag flyger på fredag.
 Yellow + Silver

Behövde ha lite nya naglar inför Berlin nästa helg.
Härom dagen hade jag äntligen lite tid till att sätta mig ner och fixa detta. Jag har funderat lnge på vad jag ville ha för design den här gången, kom fram till att jag ville ha något som kunde passa till resan. Googlat en massa på naglar men kunde inte hitta något som jag tyckte passade för just Berlin och Tyskland och jag ville inte ha deras flagga då rött verkligen inte är min färg, svart känns så tråkigt då jag gillar färg så till slut valde jag att ta det gula i den Tyska flaggan och kombinera det med lite silver. 
 
Sjukt nöjd!
Dessutom första gången jag har en helmålad nagel då jag alltid brukar ha ombre på alla naglar.