• I got a prezzie!

  Fick en liten present idag.
  Sötaste lilla Sofia har varit i Polen i veckan som varit och med sig hem hade hon en present till mig. AND IT WAS FUCKING AWESOME!! Hon vet verkligen vad jag tycker om och ger mig alltid så sjukt söta och helt perfekta presenter. Snacka om att jag blev glad av det här! Alltid kul att få presenter ju och speciellt när man inte mått så bra på senaste tiden.
   
  Perfekt present + förpackning :3
   
     It's a June baby

  Härom dagen hade jag en liten fotografering.
  Fick äran att fotografera min gudson's farbror och hans sambo som ska ha barn i Juni.
  Här är några av bilderna vi tog.
   
     I lost my heart, I lost my mind

  Som jag sagt innan så mår jag inte så bra just nu.
  Ni får faktiskt ursäkta att bloggen varit så tråkig men mitt uppbrott med Leon har dragit fram så mycket gammal skit i min skalle och just nu orkar jag typ inte ens med mig själv. Uppe på det så har det blivit så jävla dåligt stämning mellan oss i samband med vårt uppbrott och han har rent ut sagt varit elak. Vet inte om han menar det han säger eller om det kanske bara är pga att han inte mår bra men i vilket fall som så har han sagt väldigt sårande saker och det har gjort att mitt mående har blivit ännu sämre.
   
  Jag har tillbringat dessa veckor med att fly från tankarna genom att umgås med familjen men nu behöver jag ta tag i mig själv och få saker gjorda som kan gynna mitt mående på lite längre sikt. Först ut på listan står att få lite ordning här hemma, städa upp och rensa ut helt enkelt.
   
  Jag och finaste gudsonen