Izza the dog

För ett par veckor sedan fotade jag e väldigt söt och gosig vovve.
Hunden tillhör Annica och hennes sambo och det var så att jag passade på att ta med mig kameran när hon och jag skulle ta oss en sen eftermiddags promenad med lilla Izza (som hunden heter) och knäppte då av lite bilder. Blev många bilder i actionläget på kameran, ett läge som jag aldrig använder mig av då jag alltid kör på manuellt. Många bilder blev suddiga men en del blev hyffsat bra så jag tänkte att jag lägger upp några av dessa här :)
 
Söta lilla Izza!
 
 
 
 
 Vad hände med våren och värmen?

Senaste dagarna har varit sjukt konstiga, vädermässigt.
Känns som vädret ändras efter mitt mående just nu. Först hade vi värsta sommarvädret, man kunde gå utan jacka, sen kom det regn, sen blev det hyffsat varmt igen och sen snöade det och efter det blev det regn igen. Igår var det på väg att bli ganska varmt igen och jag hade skinnjackan på men inatt har det snöat ännu en gång. Vad är det som händer egentlgen? För övrigt så har det mesta av min ångest lagt sig, mest för att jag lägger min fokus på annat just nu.
 
Ge mig sol och värme, tack!
 
Snö och en nyfiken katt.Fuck my life

Verkligen inget går som det ska just nu.
Och med superångest och min depression som har blommat upp som fan på senaste så känns verkligen ALLT skit just nu. Massa krångel med företaget som jag varit anställt på då de sa upp oss alla och vi har fått vänta som fan på våra pappren och det har varit fel varje gång nu, blir så trött på dem! A-kassan kommer inte komma igång på ett bra tag pga dem och de verkar inte ens bry sig ett skit om oss och våran situation i det hela..
Och som om inte detta skulle vara nog så gick min bil sönder härom dagen och det kommer kosta flera tusen att laga den! Jag är så TRÖTT på att all skit ska hända på en och samma gång.
 
Ja jag är bitter just nu men jag har fan anledning att vara det med!
 
#FML