Wet n' wild, gellack

I tisdags köpte jag ett gellack från Wet n' wild.
Detta är ett gelllack som man inte behöver någon uvlampa för. Jag tänkte att det skulle hjälpa mig att stärka mina naglar så att de håller bättre nu när de äntligen börjar bli långa igen. Tänkte även att färgen skulle hålla mycket bättre så man kunde ha målade och fina naglar även på jobbet. Målade mina naglar igår morse med två lager av gellacken, det tog ganska lång tid innan varje lager torkade. Andra lagret tog så lång tid att det kändes som att det inte skulle torka alls. Idag ser man både att lacket har börjat försvinna i kanterna samt att det även blivit märken i lacken. Så jag skulle nog tyvärr inte rekomendera Wet n' wild's gellack då det inte håller vad det lovat.
 
 Jobbar och sliter

Varit dålig uppdatering här på senaste.
Förklaringen till detta är för att jag jobbar så mycket just nu, haft tex tre dygspass på raken. Vi har ju en mindre på jobbet just nu då vi inte hittat en ersättare till den som gick hem på mammaledighet i torsdags så det blir tungt ett tag framöver. Men det får helt enkelt gå då vi inte kan göra mycket mer åt saker just nu, förhoppningsvis får vi en ersättare snart :)
 
Annars har det inte hänt så mycket här hos mig.
Sitter och räknar ner dagarna tills den 3:e Juli då Leon äntligen ska komma hit här och spendera en hel vecka hos mig! Längtar massor men kommer dock få spendera en hel del tid på jobbet när han är här. Men den tid jag är ledig ska vi verkligen se till att umgås så mycket vi bara kan och hitta på något kul. Har redan lite inplanerat!
 
Opublicerad bild från midsommar.
 #hashtag

Följ mig på Instagram eller snapchat.
Användarnamn MadAboutTea såklart ;)