13 Reasons why

Baah har precis sätt klart 13 Reasons why.
Jag har verkligen blandade känslor när det kommer till den här serien! Var sjukt nyfiken på att se den då jag hört så mycket om den och kände att den verkade intressant då det tar upp många viktiga ämnen, så som psykisk ohälsa och mobbning. Är ni dock känsliga så vill jag varna er för att den innehåller en hel del hemska scener så som våld, droger och våldtäckt. Det sistnämnda är någon som jag själv har sjukt svårt för att se i filmer och serier, det liksom kryper av obehag i hela mig och jag får panikkänslor av att se sånt och vill bara skrika rätt ut. Trots detta så lyckades jag ändå se igenom hela serien och jag tycker absolut att så många som möjligt borde se den just pga dess obehagliga innehåll och de viktiga ämnen den tar upp.
 
 
"Tretton skäl varför är en amerikansk TV-serie baserad på boken "Thirteen Reasons Why" av Jay Asher. Serien handlar om handlar om 17-åriga Hannah Baker som begår självmord. Innan hon dör spelar hon in tretton stycken kassettband där hon pekar ut tretton personer som har mer eller mindre med hennes död att göra. Banden hamnar till slut hos Hannahs klasskompis Clay Jensen och vi får följa honom när han försöker förstå varför Hannah egentligen valde att ta sitt liv."
 


Midsummer

Ingen har väl missat att det är Midsommat idag.
Själv jobbade jag dygnet igår tills idag så när jag kom hem efter jobbet var det bara att hoppa in i duschen och sen göra sig i ordning för lite småfirande hos Mami och Papi. Blev grillat, nypotatis sen bev det tårta och jordgubbar med glass! Massa mums helt enkelt och man var ju lite i matkoma efter det. Jag hade Jenny med mig och nu sitter vi hemma hos mig och ska spela The Sims resten av kvällen. Imorgon är det jobb igen som gäller för min del. Jobbar dygnet imorgon med sen har jag dygnet mån-tis också, kommer vara helt slut efter dessa pass.
 
Hoppas alla har haft och får en trevlig Midsommar!